Horner is lovend over samenwerking met Verstappen

0

Max Verstappen is niet alleen erg geliefd om de baan, ook naast de baan weet de Nederlander een goede indruk te maken. Christian Horner doet een boekje open over de prettige samenwerking met Max.

De teamleden van Red Bull Racing zijn in ieder geval erg gesteld op de jonge Verstappen. Christian Horner verteld dat Max niet naast zijn schoenen is gaan lopen na zijn promotie naar Red Bull Racing.

‘’Het is heel erg prettig om met Max samen te werken’’, vertelde teambaas Christian Horner tegen Motorsport.com. ‘’Max is ongelooflijk enthousiast. Hij is net een labrador puppy die overal zijn neus insteekt. Hij wil alles weten. Of het nou om de geschiedenis gaat van de sport of wat er allemaal gebeurd in de lagere raceklassen. Hij houdt van racen en het is voor hem een eer dat hij een Formule 1-coureur is.’’

Horner vertelt verder dat Max eigenlijk een normale jongen is gebleven en niet naast zijn schoenen loopt. Horner geeft een voorbeeld aan de hand van een overboekte vlucht afgelopen seizoen: ‘’Toen we in Montreal waren was de vlucht overboekt, waardoor er geen businessclass plekken meer beschikbaar waren. Hierdoor moest Max op een economy stoel bij toiletten gaan zitten. Voor alle andere coureurs zou dit een groot probleem zijn geweest, behalve voor Max. Hij maakte er geen probleem van en ging gewoon zitten. Dat is heel verfrissend aan hem. Hij is gewoon heel enthousiast over dat hij Formule 1 coureur is’’, aldus Christian Horner.

Ook interessant:  Ferrari gebruikt veto voor drie motoren per seizoen