BEVESTIGD: Paddy Lowe verlaat Mercedes!

0

Mercedes heeft zojuist bevestigd dat technisch directeur Paddy Lowe per direct is vertrokken bij het Formule 1 team!

Lowe kwam in de zomer van 2013 in dienst van de Duitse renstal en was nauw betrokken bij de wereldtitels die Mercedes in 2014, 2015 en 2016 wist binnen te slepen! De Brit zal naar verwachting binnenkort worden aangekondigd bij het Williams F1 team, maar zei na de bekendmaking het volgende over zijn vertrek.

“Ik heb de afgelopen jaren een fantastische en succesvolle tijd gehad bij Mercedes en gewerkt met een geweldig team. Ik kijk erg uit naar een nieuwe uitdaging en wens iedereen bij Mercedes veel succes”, aldus Lowe. De Mercedes teambaas Toto Wolff liet op zijn buurt ook weten dat hij Lowe erg dankbaar is voor zijn werk bij het team.

 

“Paddy is erg belangrijk geweest voor ons succes van de afgelopen paar jaar en we bedanken hem voor zijn bijdrage aan dit belangrijke hoofdstuk in de geschiedenis van Mercedes. Succes in de Formule 1 gaat niet om individuen, maar om de sterkte en technische capaciteiten van een organisatie. We hebben genoeg talent aan bood om het succes van de afgelopen jaren door te zetten in 2017”, aldus de teambaas van Mercedes.

Ook interessant:  Liberty Media is bezig met nieuw logo voor de Formule 1