Tijden Grand Prix Australië bekend

0

De Grand Prix van Australië begint pas over tien weken, maar de organisatie van de race heeft het tijdschema voor het Grand Prix weekend bekend gemaakt. Voor de Nederlanders is er goed nieuws: De race begint een uur later dan afgelopen jaar!

De eerste race van het jaar zal worden gereden in Melbourne en begint op zondag 26 maart om 7:00 Nederlandse tijd. Lokaal is het daar dan 16:00. De Australische tijd is gelijk aan die van vorig jaar, maar omdat in Nederland dat weekend op zaterdagnacht de zomertijd in gaat begint de race deze keer voor de Nederlanders om 07:00. Vorig jaar moesten de Nederlandse fans eerder opstaan, want toen begon de race om 06:00.

Wie de rest van het Grand Prix weekend wil volgen, kan maar beter uitgerust aan het weekend beginnen. De eerste vrije training op de vrijdag begint om 02:00 Nederlandse tijd en de tweede training start om 7:00.

Op de zaterdag begint de derde training om 04:00 en de kwalificatie zal beginnen om 7:00. De tijden van de overige races zijn op dit moment nog onbekend.

Ook interessant:  Liberty Media is bezig met nieuw logo voor de Formule 1

Klik hier voor een overzicht van de tijden van de Grand Prix van Australië.